Abel, fins sempre

Ahir van succeir a l’Institut Joan Fuster de Barcelona uns fets que van produir la mort d’un professor. Aquest professor, l’Abel Martínez, havia estat el curs passat entre nosaltres. Havia estat professor d’anglès i tutor del grup 1r. B. I el recordem com un professor i un company excel·lent.

Des d’aquí volem fer arribar el nostre condol a la família i als amics, entre els quals voldríem comptar-nos. I volem expressar el nostre desig que fets com aquest no es tornin a repetir mai més. Per tot això, a les 12 h d’avui ens concentrarem a les portes de l’institut amb tots aquells que ens vulguin acompanyar i farem un minut de silenci en record seu.

Abel, fins sempre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.