Fira “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula”

Dissabte 31 de gener va tenir lloc la Fira “Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” al Cosmocaixa de Barcelona. Es tracta de la última etapa de les experiències realitzades des del mes de setembre seguint un nou i innovador programa d’aprenentatge per a incorporar les tecnologies emergents a l’aula (concretament la plataforma Arduino), de manera que l’alumnat adquireixi bases de programació, electrònica i mecànica.

Segons va informar l’Obra Social la Caixa, a la Fira es van exposar 242 projectes presentats per prop d’un miler d’alumnes de 48 instituts de secundària del Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

L’Institut Aiguaviva va presentar 6 projectes tutoritzats pel professor de tecnologia Sergi Galetote: rampa per càlcul d’acceleració, cotxe controlat amb comandament a distància de televisió, robot controlat amb comandament de playstation, “Angry Frog” catapulta, ninot controlat per bluetooth i un mecanisme per resoldre el cub Rubik.

Va ser una experiència inoblidable! L’alumnat va gaudir explicant els seus projectes als estudiants d’altres instituts, als professors que passaven preguntant, als familiars acompanyants. Aquí teniu unes

fotos

i un video de BTV:

fira_impulsemlarobotica

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.