La coral del centre visita als avis del Casal cultural per felicitar-los el nadal.

El dia 17 de desembre la coral del nostre centre va oferir una cantada de nadales i un recital de poesia als avis del Casal cultural. Tammateix es va obsequiar amb un punt de llibre als avis presents.

Es tracta d’un projecte transversal en el que hi participen diferents àrees i nivells:

  • Des de l’àrea de visual i plàstica Esperanza Casabella va preparar juntament amb l’alumnat de 4t d’ESO  els punts de llibre relacionats amb el projecte del Centre d’Estudis molletans i l’Ajuntament sobre “els nostres mestres” i el tèxtil a Mollet del Vallès.
  • Des de l’àrea de llengua catalana es va seleccionar un poema del llibre de Miquel Martí i Pol, la fàbrica”, que es va situar el dors.
  • La professora de música Anna Andreu va preparar l’0rganització del recital, la part instrumental i de so, amb la participació al piano de la professora de psicopedagogia Jèssica Chaves  i a la percusió alumnat de 3r i 4t d’ESO.
  • Des de l’àrea de llengua castellana l’alumnat de 2n D d’ESO, tutoritzada per la professora M.Carme Vicente , va recitar poesia de Gabriel Celaya.

Aquí teniu un tastet de fotos

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.