VAGA D´ESTUDIANTS 26 D´OCTUBRE DE 2023

Us comuniquem que la majoria dels alumnes de 4t d´ESO, 1r de Batxillerat i 2n B de Batxillerat han decidit secundar la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants el dia 26 d´octubre. Aprofitem per recordar-vos que el dret a vaga dels alumnes està sota el paraigües de la Llei d’Educació de Catalunya, però la responsabilitat en autoritzar o no la vaga és de les famílies. En aquest casos, l’obligació del centre és exclusivament la d’informar i seguir la normativa establerta al NOFC. Informar dels motius i les raons de voler fer-la o no a les famílies, recau sobre els alumnes.

La vaga no afecta el professorat, que complirà el seu horari habitual.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.