CAMINA PEL MEDI AMBIENT

CAMINA pel Medi Ambient és una trobada de salut, esport i conscienciació medi ambiental pensada per ser compartida amb família, amics I companys de feina. El proper dissabte 10 de juny ens trobarem a les 9:30 plegats en el Roure (davant de l’Hospital de Mollet) per compartir una caminada de 6km per Gallecs. I ho farem de la mà dels i les alumnes de 3r d´ESO de l’INS Aiguaviva que realitzen el Servei Comunitari i  que ens ajudaran a sensibilitzar i ens donaran consells sobre com posar el nostre granet de sorra per cuidar del medi ambient.

Us ho perdreu? Acompanyeu-nos el proper dissabte 10 de juny i caminem plegats pel medi ambient!

Horari d´entrega dorsals i kit : 9:30. Hora sortida 10:00 h.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.