Vaga d´educació 25 i 26 de gener

Alguns sindicats de professors han convocat als docents a la vaga els dies 25 i 26 de gener per revertir les retallades. Es preveu que professors del claustre s´adhereixin a la vaga.

Us comuniquem que la majoria dels alumnes de 3r, 4t d´ESO han decidit secundar la vaga convocada pel Sindicat d’Estudiants els dies 25 i 26 de gener. L´alumnat de 1r B de Batxillerat es suma a secundar la vaga el dia 26 de gener. Aprofitem per recordar-vos que el dret a vaga dels alumnes està sota el paraigües de la Llei d’Educació de Catalunya, però la responsabilitat en autoritzar o no la vaga és de les famílies. En aquest casos, l’obligació del centre és exclusivament la d’informar i seguir la normativa establerta al NOFC. Informar dels motius i les raons de voler fer-la o no a les famílies, recau sobre els alumnes.

L’Institut garantirà els serveis mínims que dicta el Departament d’Educació. El centre romandrà obert, però no es podrà garantir el desenvolupament de les activitats lectives habituals.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.