Ajuts llibres curs 21-22 – Ajuntament Mollet del Vallès

INFORMACIÓ PER LES FAMÍLIES

CAMPANYA DE MENJADOR I/O LLIBRES 2021-2022

Aquest curs escolar el procediment de sol·licitud dels ajuts  es portarà a terme en dues modalitats diferents:

1. RENOVACIÓ DE SOL·LICITUDS, prèvia al termini general de presentació, en el que es farà la renovació de la sol·licitud, exclusivament pels infants que ja tenen atorgat l’ajut de menjador i llibres el curs actual.  

A partir del dilluns 7 de juny s’enviaran els formularis de sol·licitud amb les dades ja emplenades  per correu electrònic als e-mails de les famílies. Cada família rebrà un correu electrònic amb un formulari per cada fill/a que té atorgat actualment l’ajut. Només s’hauran de revisar les dades, validar i signar un per un cada formulari de sol·licitud. No caldrà que es presentin cap document a l’Ajuntament.  En cas que es necessiti algun document, es requerirà posteriorment per SMS.

2. NOVES SOL·LICITUDS: tota la  resta de sol·licituds, pels casos de famílies que han d’afegir algun altre fill/a que no tingui ajut atorgat en aquest curs actual, pels infants que començaran  P3,  o infants que no van demanar l’any passat o que van demanar però no se’ls va atorgar,….

En aquests casos, s’ha de presentar la sol·licitud dins el termini GENERAL de presentació, del 19 de juny al 2 de juliol, de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, o excepcionalment, si no disposen dels mitjans per tramitar-ho telemàticament, podran demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana al telèfon 93 571 95 05 per fer-ho presencialment.

Es posarà a disposició de les famílies un telèfon de suport a la campanya per ajudar les famílies en la sol·licitud dels ajuts, tant pel que fa les renovacions, com per la tramitació de les noves sol·licituds.

Les famílies podran trucar al telèfon 93 571 95 15, en horari de 15:30 a 21:00h, durant el període del 7 de juny al 2 de juliol.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.