Aclariment pagaments matrícula 1r ESO

Bon dia, 
a alguns dels sobres que heu recollit per formalitzar les matrícules dels vostres fills/es hi ha un document de pagaments erroni. De moment no heu de formalitzar cap bestreta per la reserva dels llibres. 


L´AFA organitzarà un mercat de compra/venda de  llibres de segona mà al juliol on podreu comprar llibres dels alumnes que han cursat 1r d´ESO aquest curs. Rebreu la informació de les dates, horaris i el llistat de llibres per correu electrònic i a la web del centre.


Per aquelles famílies estiguin interessades a adquirir llibres nous, l´AFA  també recollirà les comandes i haureu de fer una bestreta al juliol. L´entrega de llibres es farà al setembre. Us avisarem dels terminis de comanda i  farem arribar una circular amb les dades de la bestreta i el llistat de llibres. 

Perdoneu les molèsties

Secretaria

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.