Oferta extraescolars (on-line) curs 2020/2021 – Inscripcions fins 16/11/2020

Estimades famílies,

Us adjuntem la proposta d’activitats extraescolars per al primer trimestre del curs 2020-21.

Donada la situació aquest curs, la proposta consta de tres tallers que es realitzaran online:

TALLER D’AUTOESTIMA. La forma com ens relacionem amb les persones està molt relacionada amb com ens relacionem amb nosaltres mateixos. Aquest taller pretén crear un espai on puguem parar atenció sobre nosaltres mateixos, aprenguem a acceptar-nos i adquirim eines per a fomentar la nostra autoestima i el nostre benestar emocional. Dijous de 15.30-16.30 (4 sessions). Primera sessió el 19 de novembre.


TALLER D’INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL. Les emocions tenen un paper molt important en el nostre benestar emocionals i desenvolupament personal. El taller pretén ajudar-nos a reconèixer els nostres propis sentiments i proporcionar-nos eines per a regular el nostre estat d’ànim, controlar els nostres impulsos i fomentar la nostra empatia. Dijous de 15.30 a 16.30 (4 sessions). Començarà després del taller d’autoestima.


INTRODUCCIÓ A L’EDICIÓ DE VÍDEO i YOUTUBER. Com fer créixer un canal de forma orgànica. Recomanació de programes per a editar vídeos, fer gameplays i com aconseguir likes als vídeos. Dimecres de 16.00 a 17.00 (4 sessions). Primera sessió el 18 de novembre.

Els tallers són gratuïts i les places són limitades. En cas que el nombre d’inscrits excedeixi el nombre màxim previst per a cadascuna de les activitats les places s’assignaran per ordre d’inscripció. Els tallers només es duran a terme si tenim prou sol·licituds. Us confirmarem la plaça un cop tinc totes les inscripcions fetes.

Per fer la inscripció heu d’omplir el següent formulari:

https://forms.gle/MtqsF9H2F6jUcw4NA

Esperem que l’oferta sigui del vostre interès.

Per qualsevol dubte, contacteu per correu electrònic amb extraescolars@insaiguaviva.org

Salutacions

AFA Institut Aiguaviva

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.