REPARTIMENT LLIBRES DE TEXT (AFA)

Per tots aquells que vàreu fer comandes de llibres nous, us recordem que heu de fer el pagament que us restava fins el dia 2 de Setembre. Teniu la informació a l’apartat de bestreta llibres a la web de l’institut:https://www.insaiguaviva.org/2020/07/matricula-2020-2021/


El repartiment es farà els dies 7 i 8 de Setembre, de 18-20h a l’edifici de Rambla Nova. Si us plau, porteu els justificants bancaris dels pagaments.


En venir s’hauran de seguir les mesures COVID establertes al centre (hidrogel, mascareta, aforament limitat…) Per suposat, us demanem que en cas de tenir símptomes COVID, us absteniu de venir, i envieu algú altre en el vostre lloc.

AFA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.