INFORMACIÓ IMPORTANT: Entrega llibres nous (comandes fetes al juliol), repartiment dilluns cancel·lat.

Estimades famílies,

Lamentem comunicar-vos que en aquests moments ens falta per rebre els llibres d’una de les editorials, motiu pel qual ens serà impossible iniciar el repartiment dels llibres el dilluns tal com teníem previst.

Estem a sobre del tema, contactant amb l’editorial i l’empresa de distribució que té pendent l’entrega dels mateixos, i esperem que els puguem rebre el dilluns. De totes formes, donada la situació, anul·lem la convocatòria pel dilluns, i esperem que dimarts puguem fer efectiva l’entrega. De totes maneres el dilluns us ho confirmarem.

Lamentem molt la situació, però farem tot el possible per entregar-vos els llibres tan aviat sigui possible.

Aprofitem per desitjar-vos un bon cap de setmana a tothom,

Salutacions,

AFA Institut Aiguaviva

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.