CIRCULAR A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Esperem i desitgem de tot cor que estigueu bé i, en cas que tingueu algun familiar malalt, que es recuperi ben aviat!!

Ens posem en contacte amb vosaltres, en primer lloc, per tranquil·litzar-vos tant com sigui possible. No volem posar-vos més càrregues ni neguits amb les tasques i feines de l’institut…

Les tasques que estem enviant als vostres fills a través del gmail i del Google Classroom són tasques no avaluables ni obligatòries, i només es tindran en compte per millorar la qualificació del curs, però en cap cas serviran per penalitzar a cap alumne que no hagi pogut fer-les. En qualsevol cas, un cop tornem a les classes, tindran de nou l’oportunitat de realitzar-les.

Per nosaltres ara el que realment ens interessa és que els vostres fills, els nostres alumnes, estiguin bé emocionalment. Segurament n’hi haurà molts a qui els anirà bé fer la feina de l’institut, però som conscients que per a d’altres potser no els anirà tan bé perquè tindran enormes dificultats per concentrar-se. Per tant, deixem a les vostres mans animar-los o no a fer les tasques que els anem proposant des de les diferents matèries.

Hi ha una proposta conjunta que sempre els ha motivat molt i és la participació en el concurs de St Jordi. L’hem volguda activar aquest any de manera especial… perquè sabem que són molt creatius i pot ser una via important per poder mostrar, manifestar i aclarir els seus sentiments.

En segon lloc, també volíem dir-vos que no patiu, que a la pàgina web del centre trobareu totes les comunicacions oficials d’ensenyament. I teniu a la vostra disposició el correu secretaria@insaiguaviva.org per a totes les preguntes i suggeriments que ens vulgueu fer.

Salutacions cordials per a tots, desitjant retrobar-nos tan aviat com sigui possible!!

Coordinació pedagògica

INS Aiguaviva

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.