Exposició: “Guerres, persones refugiades i solidaritat”

L’exposició, muntada amb el suport de l’AMPA, parla de guerres, persones refugiades i víctimes de l’exili, i la mostra de la solidaritat que representa la història de la Maternitat d’Elna, com espai de llum en mig de la foscor, d’espai de vida en mig de la mort, d’espai de dones i de solidaritat.

L´exposició romandrà a la Sala d´Actes de l´Institut del dia 13 al 25 de Febrer i servirà per complementar les activitats que es fan sobre la ruta de l´exili els alumnes de 4t, fent un treball transversal a les matèries d´Història, Francès i Castellà que inclou una sortida a Elna, Argelers i Cotlliure i la Lectura de La Maternitat d´Elna d´Assumpta Montellà.

Al centre es faran dues activitats centrals al respecte:

EL dia 15 de febrer, en horari lectiu, dirigit als alumne de 4t i 1r Batxillerat.

El dia 20 de febrer a les 18:30 dirigit a les famÍlies i obert a la població de Mollet.

Esteu tots convidats!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.