Convocatòria de vaga 29 d’octubre

Us comuniquem que els sindicats USTEC·STEs (IAC) ASPEPC·SPS i  CGT han convocat per al proper dijous dia 29 una jornada de vaga en el sector de l’ensenyament. En cas que aquesta convocatòria de vaga tingui un seguiment majoritari en el claustre de professors del nostre institut, el centre restarà obert per prestar els serveis mínims a què estem obligats per llei.

Aquesta jornada de vaga també  ha estat convocada pel Sindicat d’estudiants. Als grups 3rA, 3r B, 3r D 4t A i 4t B de l’ESO i els grups de 2n de Batxillerat una majoria d’alumnes ha decidit fer el seguiment d’aquesta vaga i així ho han comunicat a la Direcció, d’acord amb el que estableix el reglament del centre. En aquests grups el professorat que  decideixi fer classe no avançarà matèria ni realitzarà els controls escrits previstos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.