Ruta de l’exili

El passat dimecres, 31 de gener de 2018, els alumnes de 4t de l’ESO de l’institut Aiguaviva van realitzar una sortida a França. Aquesta sortida es va realitzar en el marc curricular de les assignatures d’Ètica, ciències socials, català, castellà i francès.

A partir de la lectura del llibre d’Assumpta Montellà, La Maternitat d’Elna, a l’àrea d’Ètica, els alumnes s’han endinsat en el coneixement de la història dels demòcrates republicans que en acabar la Guerra Civil espanyola (18 juliol 1936 a 1 d’abril de 1939) es van veure obligats a marxar cap a l’exili.

Us deixem un petit vídeo d’aquest dia tan emotiu. Podeu veure més informació i les fotografies a la revista del centre, ciclant aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.