Ponència a la IX Jornada de Programació i Robòtica Educatives

El passat dissabte 20 de maig l’alumna de 2n de Batxillerat, Cristina Aguilera, va presentar, a la IX Jornada de Programació i Robòtica Educatives del Citilab, el  seu treball de recerca “Estudi sobre l’aprenentatge amb robots educatius i robots socials dins de les aules d’infantil”. El treball de recerca es va poder fer, entre d’altres,  gràcies a la col·laboració de l’escola del Bosc on la Cristina va poder desenvolupar la part pràctica.

La ponència es va realitzar a l’auditori del citilab, davant de més de 100 docents d’infantil, primària i secundària, un públic molt atent i interessat en el tema. Al final de la ponència tothom va felicitar-la per la molt bona feina feta.

Felicitats Cristina!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.