Sortida alumnes Història de l’art. Barcelona i Madrid.

Aquest 10 de març els alumnes d´Història de l´Art de 2n de batxillerat han visitat el MNAC amb l´objectiu de conèixer i gaudir ” in situ ” de les obres d´aquest museu que han estat seleccionades per les PAU.
Hem fet l´itinerari per la resta de la col.lecció permanent : romànic, gòtic i d’art dels segles XIX i XX per aprofundir els diferentsperíodes treballats al llarg del curs.
Per últim hem visitat el parc Joan Miró per veure l´obra Dona i Ocell i el Pavelló alemnay de Mies van der Rohe per aprofundir el treball fet a l´aula.


Al gener, aquests alumnes i d´altres del seu curs van visitar el Museu del Prado i el Museu Reina Sofia de Madrid per descobrir les obres mestres de pintors com Velázquez, Rubens o Picasso. Aquesta estada madrilenya va ser treballada de manera transversal amb les matèries de Llengua i Literatura castellana fent la ruta pel barri de les Lletres i amb la matèria d´Història passejant pel Madrid dels Àustries i el dels Borbons.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.