Avaluació competències bàsiques 4t d’ESO

Benvolgudes famílies,

Us informem que els propers dies 16 i 17 de febrer els alumnes de 4t d’ESO realitzaran les proves de competències bàsiques. Aquestes proves consisteixen en una avaluació externa, dissenyada per mesurar l’assoliment de competències  i  coneixements bàsics per part de l’alumnat, al darrer curs d’educació secundària, respecte a les àrees de llengües (català, castellà, anglès), matemàtiques i científico-tecnològica.

Aquest avaluació afecta tots els centres i serveis del sistema educatiu, i constitueix una de les línies de millora de l’educació a cada centre ja que permet valorar els seus propis resultats i establir mesures de millorar dels processos d’ensenyament aprenentatge.

Un cop feta les proves, els centres rebran uns informes de resultats del seu alumnat, que lliurarem a les famílies abans de l’informe final d’avaluació de 4t d’ESO.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.