Aquest curs les nostres Portes Obertes tampoc no seran les  habituals. D’acord amb les mesures de prevenció enfront de la pandèmia que hem anat implementant al llarg del curs, aquestes Portes Obertes tindran un format virtual.

La necessitat de fer del nostre institut un espai segur des del punt de vista sanitari, ens ha obligat a deixar en suspens o reconduir algunes de les nostres dinàmiques de treball. Ens hem hagut de replantejar, entre d’altres, la funció dels espais, l’organització de les activitats complementàries o extraescolars, o les fórmules de col·laboració amb agents externs al centre.

VÍDEO RESUM BATXILLERAT 2020-2021

Us convidem a conèixer algunes de les actitvitats realitzades aquest curs a batxillerat i d´altres del curs anterior que volem rempendre en un futur.

VÍDEO PINZELLADES HISTÒRIA DE L´ART 2021

Al següent vídeo us mostrem com hem descobert obres i característiques d’alguns estils artístics durant el 3r trimestre.

Aquests canvis, però, que estan fent d’aquest curs un curs diferent,  no ens han fet oblidar que la nostra prioritat és que l’institut continuï sent sobretot un lloc per aprendre i crèixer.

A través de les imatges que trobareu en aquests vídeos, hem volgut compartir amb vosaltres alguns moments singulars d’aquest curs i alhora un petit reflex de com és el nostre dia a dia. I per poder comentar-les, explicar-vos amb més detall el funcionament del centre i poder aclarir dubtes, us convidem a participar en les dues reunions virtuals per la preinscripció d´ESO que farem els dies 5 i 12 de març a les 18 h.

La reunió virtual de Batxillerat tindrà lloc el 28 d´abril a les 18 h.

Us hi esperem!

Els comentaris estan tancats.