ESOPresentació Portes Obertes
Quadríptic
BatxilleratPresentació Portes Obertes
Full d’itineraris

EL NOSTRE CENTRE EN IMATGES

PORTES OBERTES 2019-20

EL CLAUSTRE

RevistaApadrinem el patrimoniRobòtica
ProjectesBiblioteca a l’aula
Camins d’exili
Hort i jardineria
Impuls de les llengües estrangeres
Mediació
Servei comunitari
Programa STEAM
Acollida i acompanyament entre iguals
Un granet de sorra
Tutoria entre iguals

Benvolgudes famílies,

En el nostre calendari escolar havíem previst el 20 de març celebrar la Jornada de Portes Obertes. És una jornada que ja havíem començat a preparar des de fa unes setmanes, amb la il·lusió de poder compartir amb vosaltres com és el nostre centre, com treballem i quins són els referents de la nostra tasca educativa.

L’INS Aiguaviva té 3 línies d’ESO i 2 de Batxillerat, en les modalitats tecnològica, científica, social i humanística. I ocupem dos edificis: el del carrer Francesc Macià 16, on hi ha l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, i el de la rambla Pompeu Fabra 1, amb 3r i 4t d’ESO i Batxillerat.

El nostre Projecte Educatiu (PEC) ens defineix com un centre laic, plural, que aspira a donar una formació integral al seu alumnat i incentivar les seves capacitats individuals en el marc d’una actuació conjunta entre el centre educatiu i les famílies.

El PEC del nostre centre vol promoure, entre d’altres, els valors de la responsabilitat i l’esforç; la curiositat i el gust per la recerca i la innovació; el compromís social i la diversitat lingüística. I hem reflectit aquest compromís en diferents projectes i programes (Projecte de Robòtica, Apadrinem el Patrimoni, STEM, Mediació, Tutoria entre Iguals…).

D’acord amb això, treballem a l’aula amb grups heterogenis, promovem la interdisciplinarietat i fem dels agrupaments flexibles una estratègia bàsica per atendre la diversitat de l’alumnat. També considerem fonamentals la coordinació dels equips docents i l’acció tutorial. A 1r i 2n d’ESO, per exemple, tenim assignats dos tutors per a cada grup classe.

Ens sap greu, doncs, no poder de moment celebrar les nostres Portes Obertes. I també haver hagut de cancel·lar algunes de les visites que havíem acordat amb les escoles, perquè vinguessin amb els seus alumnes de 6è de Primària. Tot i això, alguns d’ells ja ens coneixen: a través dels projectes de Servei Comunitari que fem en algunes escoles, a través dels nostres grups de teatre en anglès o, simplement, perquè hi tenen germans o amics…

Aprofitem l’ocasió, doncs, per convidar-vos a coneixe’ns una mica més a través de la nostra pàgina web. En ella trobareu més informació sobre els documents que ens defineixen, el desplegament de diferents programes i projectes i les concrecions curriculars que estem aplicant. I us convidem igualment a donar un cop d’ull a la nostra revista digital… o al nostre compte d’instagram.

Si voleu contactar amb nosaltres, la nostra adreça de correu és secretaria@insaiguaviva.org.

Salutacions
Ricard Sebastià
Director

Els comentaris estan tancats.